• 16 Years experience

  16 Years experience"

  16 Years experience of production and R&D
  Kapacitet i madh prodhimi Furnizim i Qëndrueshëm.
  Ne përdorim 100% materiale të reja dhe procesin më të mirë të prodhimit Pajisjet Profesionale "

 • Pajisje profesionale

  Pajisje profesionale "

  Pajisjet profesionale dhe sistemi i kontrollit të cilësisë 1: Makinë prerëse me lazer
  2: Shtypëse shënimesh CNC
  3: Roboti i saldimit
  4: Importet gjermane të detektorit të rrjedhjeve "

 • Ekipi i shërbimit pas shitjes

  Ekipi i shërbimit pas shitjes "

  Ne kemi ekip profesional të shërbimit pas shitjes në Kinë, për eksport ne mund të sigurojmë mbështetjen teknike. Ne mund t'u sigurojmë klientëve tanë shërbim të plotë nga prodhimi-instalimi - korrigjimi i gabimeve dhe trajnimi i punëtorëve ".

Profili i Kompanisë

Guangzhou mengdao catering management company was established in 2014, mainly specializes in selling three kinds of products including commercial ice cream machines,ice machine and kitchen refrigerators.

Më shumë>

Arritje të reja

Produkte me tipare